Als dé specialist biedt Rhevolec diverse engineering oplossingen aan gericht op energievoorziening vraagstukken. Onze gespecialiseerde ingenieurs hebben een uitgebreide achtergrondervaring die alle complexe aspecten met betrekking tot het ophangen en afspannen van bovenleiding- en hoogspanningssystemen omvatten.

Bent u geïnteresseerd in mechanische en elektrische metingen voor uw spoorwegen- en hoogspanningsnet? Of heeft u ideeën voor een nieuw product? Wij bieden u (o.a. berekeningsmethoden, simulatiemodellen, prototyping, type testen etc.) alle expertise aan die u nodig hebt om een dergelijk project te voltooien.

Heeft u laboratoriumtests nodig? In onze zeer goed uitgeruste laboratoria partners kunnen wij u materiaalanalyses, mechanische-, elektrische-, thermische en/of klimatologische testen aanbieden. De door ons uit te voeren testen kunnen variëren van basistesten, testen van hoogtemperatuur supergeleiders tot aan typetesten en levensduur testen van componenten.

Ook zijn wij in staat om deskundige rapporten op te stellen om de toestand van bovenleiding- en hoogspanningslijnen en gebruikte armaturen te evalueren.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!