Uw systeempartner voor elektroarmaturen en fittingen

Richard Bergner Elektroarmaturen GmbH & Co KG, onderdeel van de wereldwijd opererende RIBE Gruppe, is opgericht op 2 december 1902 in Radebeul, Duitsland. Vanuit het hoofdkantoor in Roth, Duitsland, richt RIBE zich op het ontwikkelen/engineeren, produceren en leveren van elektroarmaturen voor de hoogspanningsmarkt en de railinfra-structuur. Als pionier in de industrie kan RIBE u naast het uitwerken van individuele productoplossingen ook ondersteunen met engineering studies, trainingsprogramma’s en systeemadvies. RIBE en Rhevolec opereren al decennia lang als partners op dit gebied voor de Benelux en zijn gezamenlijk in staat om op al uw vragen inzake het realiseren van een betrouwbare energievoorziening een passende oplossing te vinden.

Uw partner voor composiet isolatoren

EB Rebosio S.r.l. opgericht in 1920 en sinds 2002 onderdeel van de wereldwijd opererende Gruppo Bonomi is gevestigd in Madone (BG), Italië. De fabriek van Rebosio heeft een totale oppervlakte van 10.000 vierkante meter. EB Rebosio ontwikkelt, produceert en levert al sinds de jaren ‘60 composiet isolatoren (in de beginjaren gemaakt van Teflon) voorzien van een glasvezel versterkte kern. In de jaren ’80 heeft EB Rebosio het patent ontvangen voor isolatoren gemaakt van siliconen. Het kwaliteitssysteem vormt de hoeksteen van EB Rebosio, zodat elk product volgens de juiste procedures is gemaakt. De procescontroles, inspecties en tests (EB Rebosio beschikt over een geavanceerd laboratoria uitgerust met state-of-the-art systemen) zorgen ervoor dat elk onderdeel en elk eindproduct conform de eisen van de klant en de vereiste technische standaarden worden geleverd. EB Rebosio en Rhevolec werken sinds 2017 samen voor de levering van composiet isolatoren in o.a. de energie- en spoorwegindustrie in Nederland.

Uw partner voor kabels

Bayerische Kabelwerke AG is een middelgrote onderneming met meer dan 125 jaar (opgericht in 1885) ervaring. Bayka produceert kabels voor industriële toepassingen, groene energie oplossingen, spannings-, telecommunicatie-, spoor- en infrastructuurnetwerken op de locaties in Roth / Neurenberg en Berlijn. Het uitgebreide assortiment en de productieprocessen zijn in overeenstemming met nationale en internationale normen en specificaties. Het kabelportfolio omvat medium- en laagspanning, telecommunicatie- en signaalkabels, flexibele besturingskabels en motorconnectoren. Door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten is Bayka sinds zijn oprichting een gerespecteerde partner voor power utilities, German Telecom (DT AG), Duitse Spoorwegen (DB AG) en vele andere nationale en internationale klanten. Bayka en Rhevolec werken sinds 2017 samen voor het bedienen van de markt voor kabels in Nederland.

Uw partner voor hoogwaardige glaskapisolatoren

La Granja Insulators gevestigd in La Granja de San Ildefonso (Segovia), Spanje en onderdeel van de wereldwijd opererende VERESCENCE Group ontwikkelt, produceert en levert al sinds 1932 hoogwaardige glaskapisolatoren voor stations en hoogspanningslijnen. La Granja Insulators heeft zich door 75 jaar specialisatie en een vast investeringsbeleid voor technologische- en productiviteitsverbetering ontwikkelt tot een hoogwaardige en betrouwbare partner met een uitmuntende kwaliteit. La Granja Insulators en Rhevolec werken inmiddels al meer dan 10 jaar samen als partners op het gebied van glaskapisolatoren voor de Nederlandse en Duitse markt.

 

Uw partner voor stationsklemmen

Arruti Subestaciones S.A. is gevestigd in Muxika te Spanje en maakt onderdeel uit van de Arruti Groep. Arruti Subestaciones S.A. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van stationsklemmen voor transmissie en distributie (T&D). Deze klemmen worden toegepast in midden- en hoogspanning en onderstations met een capaciteit tot 500kV. Arruti Subestaciones S.A. heeft zijn positie als marktleider te danken aan de kwaliteit van de producten en diensten, hun specialistische kennis/ervaring en de continue drive om te innoveren. Gezamenlijk met Arruti Subestaciones S.A. kan Rhevolec u ondersteunen bij het optimaliseren van projecten door het just-in-time leveren van de benodigde stationsklemmen.

Uw partner voor elektrische verbindingen aan spoorstaven

Safetrack Baavhammar AB uit Zweden is sinds 1988 een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van elektrische compressieconnectoren,  las-/soldeerconnectoren en aanverwante installatiehulpmiddelen bestemd voor o.a. de spoorwegsector. Een uitgebreide knowhow op het gebied van elektrische verbindingen, sterke R&D activiteiten en voortdurende productinnovaties zorgen ervoor dat Safetrack hoogwaardige producten levert die betrouwbaar, veilig en duurzaam zijn.  Met systemen zoals Pin Brazing, Safeplug® en Safebond® in het assortiment is Safetrack in staat voor elke elektrische verbinding een passende oplossing te vinden.

 

Uw partner voor elektrische geleiders

De Angeli Prodotti gevestigd met haar productiefaciliteiten in Italië en Frankrijk is een toonaangevende fabrikant van de ontwikkeling en productie van elektrische geleiders voor zowel hoogspanningslijnen als bovenleidingen (trein, tram en trolley). Op het gebied van elektrische geleiders uitgevoerd in koper- en aluminiumlegeringen streeft De Angeli Prodotti naar kwaliteit en innovatie. De Angeli Prodotti heeft zich door haar specialisatie en een vast investeringsbeleid in technologische- en productiviteitsverbeteringen ontwikkelt tot een hoogwaardige en betrouwbare partner. Rhevolec en De Angeli Prodotti werken nauw met elkaar samen als partners op het gebied van elektrische geleiders.

Uw partner voor scheidings- en aardingsschakelaars

SDCEM, opgericht in 1947, is gevestigd in Champagnier, Frankrijk en is een wereldwijd erkende producent van scheidings- en aardingsschakelaars voor zowel de railinfra- als de energiemarkt (transmissie & distributie). Al meer dan 70 jaar produceert SDCEM, sinds 2020 vanuit een geheel nieuwe en zeer moderne productielocatie, innovatieve oplossingen om een betere veiligheid en betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet te garanderen. Als specialist voor scheidings- en aardingschakelaars kan SDCEM u naast het ontwikkelen en produceren van zowel standaard- als klant specifieke oplossingen ook ondersteunen met trainingsprogramma’s, “state of the art” monitoring voor hun scheidings- en aardingsschakelaars en het geven van (systeem)advies. SDCEM en Rhevolec werken als partners samen op dit gebied voor de Nederlandse railinfra- en energiemarkt en zijn gezamenlijk in staat om op al uw vragen een passende oplossing te vinden.

 

Uw partner voor hermetisch afgesloten relais

FIRST is ontstaan uit een fusie van drie ondernemingen, waarbij de individuele ondernemingen meer dan 60 jaar geleden zijn opgericht, STPI Group, DRI (Deutsch Relays) en REL. Met productievestigingen in Frankrijk (Parijs, Orleans), de Verenigde Staten (New York) en India (Bangalore) ontwikkelt, produceert en levert FIRST elektromechanische relais, relais rekken/kaarten en elektronische systemen voor gebruik in extreme omgevingen. Deze hermetisch afgesloten relais worden onder meer toegepast in de luchtvaart, defensie, rail en ruimtevaart. First (STPI) en Rhevolec werken al meer dan 10 jaar samen voor de levering van hermetisch afgesloten relais in Nederland. Hierbij kan Rhevolec een deel van de relais rechtstreeks uit voorraad leveren.

 

Uw partner voor keramiek isolatoren

Lapp Insulators Group is dé toonaangevende fabrikant en leverancier van isolatoren gemaakt van keramiek welke bestemd zijn voor zowel de railinfra- als de energiemarkt. De succesvolle strategie van Lapp Insulators is gebaseerd op de combinatie van traditie en innovatie. Door voortdurende investeringen in onderzoek en de voortdurende optimalisatie van de productie- en bedrijfsprocessen zorgen ervoor dat Lapp Insulators continue de juiste oplossingen weet aan te bieden. Lapp Insulators Group heeft een drietal productievestigingen, welke gevestigd zijn in Wunsiedel (Duitsland), Jedlina (Polen) en Turda (Roemenie). Lapp Insulators heeft haar oorsprong van de gerenommeerde fabrikant, Rosenthal Technik AG. Lapp Insulators en Rhevolec opereren al decennia lang als partners op het gebied van keramiek isolatoren en zijn gezamenlijk in staat om op al uw vragen een passende oplossing te vinden met betrekking tot keramiek isolatoren.