Op 11 december 2015 heeft Rhevolec samen met een 22-tal studenten, in het kader van de Minor Railtechniek van de Hogeschool Utrecht, een bedrijfsbezoek aan Richard Bergner Elektroarmaturen GmbH & Co KG te Schwabach (Duitsland) gebracht.

Tijdens het bedrijfsbezoek hebben de studenten een algemene presentatie over RIBE® gekregen en heeft er een fabrieksrondleiding plaatsgevonden waarbij de studenten het volledige productieproces voor de fabricage van diverse bovenleiding producten bekeken. Daarnaast waren de studenten tevens aanwezig bij een test van een nieuw type wielafspanning waarbij een rijdraadbreuk werd gesimuleerd.

De Minor Railtechniek is een samenwerking tussen de Hogeschool Utrecht, ProRail, Vakgroep Railinfra van Bouwend Nederland, NL Ingenieurs en Rail Infra Opleidingen (RIO). Door de vergrijzing en technologische ontwikkelingen heeft de spoorsector de komende jaren dringend behoefte aan nieuwe hbo-technici. Daar zowel Rhevolec als RIBE® het belang ziet dat nieuw talent zich verder kan ontwikkelen binnen de railinframarkt is er door RIBE® ,voor de studenten die geïnteresseerd zijn, een stageplaats aangeboden.

 

 

 

 

Kom langs voor een goed gesprek en een kop koffie.

U bent welkom op de Fornheselaan 120A in Den Dolder. U kunt natuurlijk altijd bellen of mailen.

Rhevolec BV
Fornheselaan 120A
3734 GE  Den Dolder

Neem contact op